Selena Gomez i Stockholm !!

Nu är selena Gomez i Stockholm o jag gråter för att jag inte har biljetter !!jag älskar henne så himla mycket o hon betyder allt för mig!!


The FOOO

Jag ÄLSKAR the fooo:Felix,Omar,ogge o Oscar. Dom har as bra låtar. Bland annat build a girl.


Den känslan!

Den känslan att se sin bästa kompis efter 2 veckor . Vi sprang mot varandra skrattandes o vi Kramade varandra o hon lyfte runt mig o "slängde runt mig" -hon slog inte ner mig på marken men ni fattar nog - o sen skrattade vi resten av dagen . Så gött!!!


Snart skola

Hej. Snart ska jag till skolan så in lägget blir inte långt. Men i dag kommer jag äntligen få träffa jessie. Hon messade mig vid 1/2 på natten. Hehe . Hej då


Jessie kommer hem!!

Jessie kommer hem på söndag !! Då ska det bli party!hon bokade fel plan så egentligen skulle dom varit hemma för en vecka sen. Men nu längtar jag i hjäl. Men jag ska ha hemkunskap på måndag morgon i halv klass o hon hamnade i den gruppen som ska ha det till våren så många andra i klassen får träffa henne före mig ... Buhu.. Men byeeeeeee. Ps!follow JBbloggen på videofyme ! :* (hej Filippa ;) )


Filmkollo!

Dag 1 (söndag) : jag o jessie åkte i samma bil , när vi kom fram var det massa olika barn o ungdomar i olika åldrar där . Vi gick in o "anmälde/checkade in" . Annie ,en av ledarna, sa att jag o jessie skulle bo på loftet . När vi kom in på loftet stod många andra tjejer där som var äldre än oss. Vi fick välja vilka sängar vi ville o vi tog dom närmast dörren. Vi bäddade sängen o sen var det information för föräldrarna o "ungdomarna" där dom berättade om vad vi skulle göra den här veckan . Sen var det dags att säga hej då till föräldrarna som man inte skulle se på en vecka . Efter det var det samling där vi delades in i fem grupper ,ålder vis, jag hamnade med : Alexander,jessica ,Hugo,Tage (fismannen),Ella ,Jacob o Agnes!:)
Vi visades runt i grupperna . Sen på kvällen kollade vi på älska mig . En film av inventum,dom som håller i filmkollo, filmen handlar om mobbning o hur man ska göra. Den var sorlig o många fick tårar i ögonen
.. Sen skulle vi gå o lägga oss. Det var spänt för ingen ville vara den som somna först i fall man snarka. Eller sp kände jag i alla fall. O alla var ju äldre än mig o jessie. För dom som var i samma ålder som oss sov inne i huset .

Dag 2 kommer någon annan dag! puss o hej då!!:*


Målat naglarna!


Filippa gäst bloggar

Hej! Nu är jag med Filippa <3
Hon ska nu gäst blogga;) :

Hej hej! Filippa här;)
Jag och Bea har känt varandra huuuuuur länge som helst! Haha neee men vi har alltid känt varandra! Vi sitter nu med datorn framför oss och har tittat på Selena + Demi videos! Hur gulliga är dom inte??
Jag är då en Lovatic, och Bea är en Selenator:) vi är seriöst galna i dem!! Som jag har saknat Bea!! Asså vi har tänkt att vara med varandra jättelänge, men det har inte blivit av! Så nu äntligen! Sista dan av sommarlovet:/ längtar inte så mycket tills imorgon men det ska bli kul att träffa alla kompisar!
Det är så himla synd att jag och Bea inte går på samma skola längre:( varför skulle hon flytta lixom??
Aja, heeejdååå:D


Hej igen

Prövade inte klänningarna .. Men ska göra det någon annan dag !:D
Men i torsdags/igår var jag med Daniel (min pv) o vi gick till hemma kväll o köpte godis sen gick vi hem o kollade på "ensam hemma".
Idag vaknade jag vid 11. O jag åt frukost vid 2.😜 Sen vid halv 4 kom Daniel igen o vi kollade på "ensam hemma 2" o sen spelade vi Mario kart ! 👌 Har precis kollat på sista avsnittet av "the vampire diares" .ÄLSKAR serien !! Och nu lyssnar jag på demi lovato låtar ! Har börjat gilla henne!!;)


jessie är i turkiet

hej i går kväll åkte jessie till turkiet eller turkland som vissa kallar det.
hon ska vara där i en vecka. hon kanske kommer på uppropnings dagen men visste inte om hon skulle vara trött.. saknar henne redan o det har bara gått en dag.. vi har sagt att vi ska skypea så aa.. men hej då :*
 

smarta lilla jag :P

hej igen.. jag hade glömt av mitt lösenord så kunde inte komma in på min blogg. (SMART!)
 men nu är sommarlovet snart slut.. öhhhhh vill inte till skolan !! inte ens 1 % av 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%... 
 vad jag har gjort under sommarlovet :
vecka 1: jag var hemma o var med kompisar på utesimbadet o bara njöt av sommarlovet.. 
vecka 2 : jag o jessie åkte till filmkollo! det var jätte kul .. :D kommer skriva mer om filmkollo i något annat in lägg o får se om jag har med bilder.
vecka 3: slappade o var med kompisar.
vecka 4 o 5: jag var ute med min familj med min segel båt . vi seglade till danmark . åt jätte många glassar! ;)
resten av veckorna har jag varit med kompisar o lyssnat 24/7 till selena gomez nya album "stars dance". jag är en selentor o jag tycker att albumet är jätte bra o det är kul att dansa till låtarna.. jag har följt jelenas förhållande (justin bieber o Selena gomez ) sen första gången dom var med varandra men nu har dom gjort slut! fast dom är fortfarande vänner o det är bra. vissa av låtarna (dom flesta) i stars dance albumet handlar om jelena. tex " Love will remember" . i början av låten (audio) är det justin röst som säger att han älskar henne... wää.. saknar dom så mycket dom var så söta tillsammans! 
aja .. puss o hejdå! :*
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!